Havenbedrijfsterreinen

Het areaal van Zeehaven IJmuiden NV omvat ongeveer 175 hectare bedrijfsterrein. Alle bedrijfsterreinen liggen aan of in de nabijheid van één van de drie havenbekkens. De locatie IJmuiden is ideaal centraal gelegen, met een goede aansluiting op het achterland en dichtbij Amsterdam Airport Schiphol.

IJmondhaven omgeving

De IJmondhaven is in 2005 in gebruik genomen en omvat 18 hectare bedrijfsterrein. Een speciaal aangewezen project terrein is verhuurd voor assemblage en bouw van de twee windmolenparken op de Noordzee. In de jaren daarna hebben verschillende bedrijven zich hier gevestigd. Verder wordt dit terrein gebruikt voor diverse haven gerelateerde kleinere en grotere offshoreprojecten en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan olie- en gasplatforms.


In de IJmondhaven is grond beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Bedrijvenpark IJmuider Delta

Bij de entree van het havengebied ligt het terrein IJmuider Delta. Dit terrein betreft de herontwikkeling van het voormalig spoorweg emplacement. In de IJmuider Delta wordt 20.000m2 grond uitgegeven voor kleine bedrijfshuisvesting.


Voor meer informatie, of indien u geinteresseerd bent in deze locaties, neem dan contact op met dhr. P. van de Meerakker +31 255 547021, pvdmeerakker@zeehaven.nl  


 

ijmuiderdelta